Aktív álláskeresés

Mit jelent az Aktív Álláskereső Hirdetési Rendszer?

A válasz egyszerű: álláskeresés közben is pénzt kereshet az oldal használatával, miközben értesül a legfrissebb hírekről, kapcsolódó információkról, legfrissebb állásajánlatokról.

Az EujobPlus Aktív Álláskereső Hirdetési Rendszer és Hírportál segítségével a saját álláskeresése és munkához jutása közben segíthet barátainak, ismerőseinek az állásajánlatok és a hozzá kapcsolódó hírek megosztásával, tovább ajánlásával - miközben Ön már pénzt kereshet. Az álláskeresés, jelentkezés, tájékozódás és a munkához jutás folyamata mindig idő igényes és Ön közben valójában már munkát végez a számítógép előtt.

Eddig ezt az álláskeresésre szánt időt  nem fizette meg senki. Az EujobPlus portál rendszer segítségével viszont most már van lehetősége arra, hogy e folyamat közben aktív bevételre tegyen szert, miközben Ön munkához jut és eléri célját akár külföldön végezhető munkával, akár távmunkában otthonról végezhető munka során.

Mindezeken túlmenően saját állás, üzleti és egyéb már hirdetését is feladhatja a rendszerben és a többi aktív álláskereső tovább ajánlja azt.